Ajax maakt ex-Ajacied Vermeer niet nerveus

Reacties

Kenneth Vermeer kijkt uit naar de ontmoeting van aanstaande zondag met Ajax, de club die hij afgelopen zomer verruilde voor Feyenoord.

Ajax maakt ex-Ajacied Vermeer niet nerveus

Vermeer keert zondag terug in De Arena als doelman van Ajax' aartsrivaal, maar is niet bang voor het weerzien. 'Ik zie dit als een van de wedstrijden en ga 'm niet anders benaderen', zegt Vermeer.

'Ik heb ook geen spanning? Ajax? Ik zie de Ajacieden op Studio Sport, meer niet. Ik hoef niemand iets te bewijzen. Bij Feyenoord doe ik niets anders dan wat ik bij Ajax heb gedaan', aldus de viervoudige Oranje-international.

Vermeer heeft inmiddels een half jaar achter de rug bij Feyenoord en voelt zich thuis in Rotterdam. 'Vanaf het eerste moment, iedereen heeft me geweldig opgevangen, zo goed dat ik me ondertussen Feyenoorder voel', aldus de geboren Amsterdammer.

Zondagmiddag wacht alweer de 176ste officiële Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. De Rotterdammers kunnen een overwinning goed gebruiken om het in spoor te blijven van koploper PSV en nummer twee Ajax. De achterstand op PSV bedraagt twaalf punten, terwijl Ajax acht punten meer heeft dan Feyenoord.

De Boer
Overigens ging ook Ajax-coach Frank de Boer in op het weerzien met de doelman. 'Ik hoop dat hij een goede ontvangst krijgt, al zal dat lastig worden. Ik vind dat hij dat verdiend heeft, omdat hij zich bij Ajax altijd voorbeeldig heeft gedragen en de club aan veel successen heeft geholpen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.