Ajax krijgt goed nieuws over Dolberg in jacht op Feyenoord

Reacties

Ajax kan zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen NEC mogelijk weer een beroep doen op Kasper Dolberg. De Deense spits miste de laatste drie Eredivisie-duels van de Amsterdammers wegens een liesblessure.

Ajax krijgt goed nieuws over Dolberg in jacht op Feyenoord

'Hij traint vandaag voor het eerst weer een gedeelte met de groep mee. Het is afwachten hoe de reactie is', aldus trainer Peter Bosz donderdag tijdens een persconferentie. In de ontmoeting met NEC eerder dit seizoen in De Arena was Dolberg nog goed voor een hattrick.

Bosz zag woensdagavond in de Eredivisie-wedstrijd tegen AZ (4-1 winst) Davy Klaassen uitvallen wegens een gekneusd onderbeen.

Net als Dolberg lijkt de aanvoerder een twijfelgeval voor de wedstrijd in Nijmegen. Bij een zege op NEC komt Ajax in punten gelijk met koploper Feyenoord. De Rotterdammers komen immers pas een dag later in actie tegen PEC Zwolle. 'Fijn dat we nu een keer voor Feyenoord spelen, maar ik had liever op zondag gespeeld. Twee dagen hersteltijd is te kort', oordeelde Bosz.

Na het duel met NEC werkt Ajax toe naar de eerste wedstrijd tegen Schalke 04 in de kwartfinale van het Europa League-toernooi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.