Ajax hoopt Cassierra deze week nog te verwelkomen

Reacties

De kans is groot dat Mateo Cassierra deze week zich voor de eerste keer meldt bij de selectie van Ajax. De negentienjarige Colombiaanse spits, die voor ongeveer vijf miljoen euro werd overgenomen van Deportivo Cali, is momenteel in zijn vaderland druk bezig om de laatste papieren in orde te maken.

Ajax hoopt Cassierra deze week nog te verwelkomen

De verwachting is dat Cassierra direct richting Innsbruck vliegt, om zich in Mayrhofen op het trainingskamp bij de selectie van Peter Bosz te voegen. Mogelijk zal hij vrijdag aansluiten en zal zijn verblijf vooral in het teken staan van kennismaking met de staf en spelers.

Behalve Cassierra beschikt Ajax ook nog niet over Arek Milik, die na het EK nog een paar weken extra vakantie heeft. Zodoende zijn Kasper Dolberg en Richairo Zivkovic momenteel als spitsen aanwezig in Oostenrijk.

Overigens zal de andere Colombiaanse nieuweling, de verdediger Davinson Sanchez, nog even op zich laten wachten. De twintigjarige verdediger maakt eerst het toernooi om de Copa Libertadores af met zijn club Atlético Nacional. Met die club speelt hij komende woensdag de halve finale tegen het Braziliaanse São Paulo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.