Ajax hengelt met Sánchez opnieuw een Colombiaan binnen

Reacties

Na de komst van spits Mateo Casierra is Ajax opnieuw dicht bij het aantrekken van een Colombiaanse speler. De twintigjarige verdediger Davinson Sánchez is momenteel in Amsterdam om de transfer af te ronden.

Ajax hengelt met Sánchez opnieuw een Colombiaan binnen

Voor de jeugdinternational ligt een vijfjarig contract klaar. Het talent komt momenteel uit voor Atlético Nacional, waar hij nog een doorlopende verbintenis heeft. Met de overgang zou een bedrag van naar verluidt vijf miljoen euro zijn gemoeid.

Sánchez maakt dit weekend kennis met Ajax en Amsterdam, waarna hij een medische keuring zal ondergaan. Waarschijnlijk wordt de overgang maandag beklonken. De fysiek sterke rechter centrale verdediger vliegt vervolgens terug naar Colombia om het seizoen met zijn club af te ronden. De verwachting is dat hij zich over enkele weken in Amsterdam zal melden. Sánchez werd in de afgelopen maanden uitvoerig gevolgd door Ajax en stond in de belangstelling van verschillende Europese topclubs.

Ajax is zeker nog niet klaar op de transfermarkt. De club wil zich sowieso nog versterken met een ervaren spits, waarvoor Klaas-Jan Huntelaar nog altijd de belangrijkste gegadigde is. Daarnaast hoopt de club een aantal spelers te verkopen. Lerin Duarte en Ricardo van Rhijn mogen zich opmaken voor een transfer, terwijl ook Mike van der Hoorn, Arek Milik en Anwar El Ghazi mogelijk uit Amsterdam zullen vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.