Ajax heeft Sinkgraven op tijd terug voor topper tegen PSV

Reacties

Daley Sinkgraven is op tijd fit voor de topper van zondag tegen PSV. De vleugelverdediger van Ajax miste twee duels vanwege een enkelblessure.

Ajax heeft Sinkgraven op tijd terug voor topper tegen PSV

Sinkgraven raakte op 4 december geblesseerd in het met 2-0 gewonnen thuisduel met FC Groningen. Hij werd met nog een kwartier te spelen afgelost door Mitchell Dijks, die Sinkgraven ook in de verloren wedstrijd tegen FC Twente (1-0) verving. Dijks speelde midweeks ook mee in het bekerduel met SC Cambuur (2-1).

Ajax-trainer Peter Bosz kan tegen PSV (aftrap 16.45 uur) niet beschikken over de geschorste Nick Viergever en de geblesseerde Bertrand Traoré. De Ajax-coach gaf eerder al aan doelman Tim Krul nog niet klaar te achten voor een plek in de hoofdmacht.

De volledige wedstrijdselectie van Ajax:
Andre Onana, Diederik Boer, Kenny Tete, Joël Veltman, Davinson Sanchez, Daley Sinkgraven, Heiko Westermann, Mitchell Dijks, Matthijs de Ligt, Jairo Riedewald, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Anwar El Ghazi, Amin Younes, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.