Ajax heeft Klaassen en Sánchez niet nodig in Europa League

Reacties

Peter Bosz heeft Davy Klaassen en Davinson Sánchez niet opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor de Europa League-wedstrijd tegen Panathinaikos. Het duo krijgt rust van de Ajax-trainer.

Ajax heeft Klaassen en Sánchez niet nodig in Europa League

Voor de talenten Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong is er zo plek ontstaan. Zij maken de achttienkoppige selectie voor de wedstrijd van donderdagavond (aftrap 19.00 uur) compleet. Voor Ajax staat er in eigen huis weinig meer op het spel. De Amsterdammers zijn al zeker van overwintering in de Europa League na drie zeges en een gelijkspel in Groep G.

Bosz kan niet over Jairo Riedewald en Hakim Ziyech beschikken. Ziyech is ziek, terwijl Riedewald een knieblessure heeft opgelopen. Daley Sinkgraven ontbreekt vanwege een schorsing. Riechedly Bazoer is er niet bij vanwege een conflict met Bosz. De middenvelder weigerde maandag apart van de groep te trainen. Amin Younes is weer fit en kan in actie komen.

Lasse Schöne is er wel gewoon bij en blikte tijdens de persconferentie vooruit op het duel met Panathinaikos. Hij ging in op het feit dat de Griekse competitie al enkele weken stilligt. 'Ons spel zal daardoor niet veranderen. Panathinaikos is een grote club, die zullen vast wel oefenwedstrijden hebben gespeeld. We gaan gewoon ons eigen spel spelen en kijken wat zij daar tegenover kunnen zetten.'

Wedstrijdselectie Ajax: André Onana, Diederik Boer, Kenny Tete, Joël Veltman, Heiko Westermann, Nick Viergever, Mitchell Dijks, Matthijs de Ligt, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Bertrand Traoré, Amin Younes, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg, Pelle Clement.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.