Ajax gaat met Boilesen praten over contractverlenging

Reacties

De clubleiding van Ajax en Nicolai Boilesen (23) hebben een afspraak ingepland om de gesprekken over een nieuw contract te starten. Eind vorig jaar liet voetbaldirecteur Marc Overmars al doorschemeren dat de Deense linksback in aanmerking komt voor contractverlenging.

Ajax gaat met Boilesen praten over contractverlenging

De huidige verbintenis van Boilesen loopt medio 2016 af. Zelf gaf de Deense international onlangs al aan een vertrek ook niet te willen uitsluiten.

Boilesen debuteerde op 3 april 2011 namens Ajax tegen Heracles Almelo. In dat seizoen kwam hij tot zes competitiewedstrijden. In de twee jaargangen daarop werkte hij respectievelijk maar vier en nul competitieduels af vanwege aanhoudend blessureleed. Vorig seizoen mocht Boilesen twintig keer opdraven in de hoofdmacht in de Eredivisie.

Dit seizoen maakte Boilesen in 21 competitieduels zijn opwachting en speelde hij zowel in de Europa League als de Champions League vier keer. De laatste twee wedstrijden, tegen NAC Breda (0-0) en PEC Zwolle (1-1), moest hij laten lopen door blessureleed. Inmiddels is hij zo goed als hersteld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.