Ajax bindt met rechtsback Mazraoui volgende jeugdexponent

Reacties

Noussair Mazraoui heeft zijn eerste profcontract getekend bij Ajax. De achttienjarige vleugelverdediger heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot 2018 bij de Amsterdammers.

Ajax bindt met rechtsback Mazraoui volgende jeugdexponent

Mazraoui maakte op 12 augustus zijn debuut in het betaald voetbal voor Jong Ajax in het duel met Almere City FC (4-1 winst). Sindsdien speelde hij acht officiële wedstrijden voor het beloftenelftal van trainer Marcel Keizer, waarvan drie als basisspeler.

In 2006 maakte Mazraoui de overstap van Alphense Boys naar Ajax. 'Na twaalf jaar hard werken vind ik het geweldig dat ik een contract mag tekenen bij Ajax. Ik hoop dat ik hier zo ver mogelijk kan komen', vertelt de rechtsback op de clubsite.

Wanneer Mazraoui voor het eerst zijn opwachting maakt bij de hoofdmacht van Ajax is nog even afwachten. Met internationals Kenny Tete en Joël Veltman is die positie sterk bezet.

Mazraoui volgt het voorbeeld van onder anderen generatiegenoten Kaj Sierhuis en Leon Bergsma, die dit kalenderjaar ook hun krabbel onder hun eerste contract zetten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.