Ajax benadert Grim voor terugkeer

Fred Grims carrière in het doel bij Ajax is mogelijk nog niet voorbij. De Amsterdamse club heeft de 36-jarige keeper benaderd zich beschikbaar te stellen voor het elftal van trainer Ronald Koeman, dat vanwege de blessures van Bogdan Lobont en Joey Didulica krap in de keepers zit.

Ajax benadert Grim voor terugkeer

Grim, die vorig seizoen te horen kreeg dat zijn contract niet zou worden verlengd, heeft het voorstel in beraad genomen. Veel tijd om erover na te denken, krijgt de Amsterdammer niet. Ajax wil dit weekend al tot een definitieve beslissing komen. Mocht Grim niet op het voorstel ingaan, dan trekt Ajax een andere doelman aan.

Maarten Stekelenburg verdedigde vrijdag tegen Manchester United het doel van Ajax. De 19-jarige doelman, die qua postuur, spel en uitstraling veel wegheeft van Edwin van der Sar, deed dat naar behoren. Twee keer voorkwam hij dat ManU scoorde. De eerste keer reageerde hij attent toen Ruud van Nistelrooy doorbrak en later in de wedstrijd keerde hij een schot van Roy Keane fraai. Robert Zwinkels, keeper van Jong Ajax, zat op de bank.

Bekijk hier al onze video's