Ajacieden maken zich op voor het nieuwe seizoen

Reacties

De selectie van Ajax kwam donderdag voor het eerst na de vakantie bijeen. Daags voor de eerste training werden op De Toekomst (foto) fysieke tests afgenomen bij de aanwezige spelers.

Ajacieden maken zich op voor het nieuwe seizoen

De Amsterdammers gaan als eerste club van de traditionele topdrie van start met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dit omdat eind juli al de belangrijke tweekamp wacht in de voorronde van de Champions League. De loting daarvoor is op 17 juli. Frank de Boer kan in de eerste trainingsweek nog niet over een volledige selectie beschikken.

Ook komende week traint Ajax namelijk nog zonder onder anderen Jasper Cillessen, Joël Veltman, Arek Milik, Viktor Fischer en Lucas Andersen. Nicolai Boilesen heeft tegen die tijd meer duidelijkheid over de hamstringblessure die hij opliep in een wedstrijd met Denemarken. Nieuweling John Heitinga is er dan wel al bij.

Feyenoord traint zondag voor het eerst in de aanloop naar het nieuwe seizoen, PSV begint de voorbereiding maandag. Op dat moment is Ajax al onderweg naar Oostenrijk voor een trainingskamp.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.