Aissati en Bokila onderuit, eerste zege Boulahrouz

Op bijna ieder continent zijn op dit moment wel Nederlanders actief. In de rubriek Landgenoten over de Grens belicht Voetbal International hun prestaties.

• Ook tijdens zijn tweede wedstrijd in dienst van Brøndby IF bleef de nieuwe club van Khalid Boulahrouz zonder tegendoelpunten • Na de 0-0 vorige week bij Odense BK won Brøndby IF nu het uitduel met Vestsjælland, waar Joel Tshibamba in de 71ste minuut als invaller binnen de lijnen kwam • Door de overwinning stijgt Brøndby IF naar de achtste plaats •

In de Turkse Süper Lig ging Gaziantepspor met Haris Medunjanin in de basis thuis hard onderuit tegen Sivasspor, waar Hakan Arslan en Aatif Chahechouhe beiden twee keer scoorden (0-4) • Kayserispor speelde gelijk op bezoek bij Antalyaspor, maar alleen Ömer Bayram kreeg als invaller speeltijd • Yener Arica en Diego Biseswar behoorden niet tot de wedstrijdselectie •

• In de vijftiende speelronde van de Premjer Liga ging Terek Grozny in eigen huis met 1-0 onderuit tegen Krylia Sovetov Samara • Ismail Aissati kwam meteen na rust in het veld, terwijl Jeremy Bokila in de 65ste minuut werd ingebracht • Beiden konden een nederlaag niet voorkomen en bezetten met Terek Grozny de voorlaatste plaats in Rusland •