Agüero moet productie Man City weer opkrikken

Reacties

Sergio Agüero heeft woensdagochtend bij Manchester City de training hervat. De Argentijn maakt zo mogelijk zondag zijn rentree in de League Cup-finale tegen Sunderland (aftrap 15.00 uur).

Agüero moet productie Man City weer opkrikken

Agüero raakte op 29 januari tijdens het duel met Tottenham Hotspur (5-1 zege) geblesseerd. Sinds hij afhaakte vanwege hamstringklachten is de bizar productieve formatie van manager Manuel Pellegrini een beetje de weg kwijt.

In vijf duels zonder de Argentijnse clubtopscorer – 26 goals in 25 officiële optredens – werd slechts drie keer gescoord. In de competitie werd het 0-1 tegen Chelsea, 0-0 tegen Norwich City en werd met 1-0 gewonnen van Stoke City. In de Champions League was Barcelona met 2-0 te sterk in Manchester en in de FA Cup werd wel succes behaald door met 2-0 te winnen van Chelsea.

Of Agüero zondag fit genoeg zal zijn om (de hele wedstrijd) te spelen, moet nog blijken. Pellegrini zal geen risico's willen nemen nu de ontknoping in de Premier League nog volgt. City heeft met een wedstrijd minder drie punten minder dan koploper Chelsea. Ook de return in de achtste finales voor de Champions League tegen Barcelona is dus haalbaar voor de spits.

Pellegrini heeft ook de beschikking over Edin Dzeko en Alvaro Negredo, terwijl de vierde spits (Steven Jovetic) nog met lichte klachten kampt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.