AGOVV'ers mogen niet meer vrijuit spreken in pers

De spelers van AGOVV Apeldoorn worden fors beknot in hun vrijheid richting de pers. Trainer Hans van Arum wil vanaf nu alles controleren wat zijn selectie meldt aan de media.

AGOVV'ers mogen niet meer vrijuit spreken in pers

'Ik wil niet meer dat spelers de vuile was buiten hangen. Daarom controleer ik wat er gezegd wordt. Als het me niet bevalt, grijp ik hard in', spreekt de coach van de nummer zeventien van de Jupiler League dreigende taal tegen Omroep Gelderland.

Van Arum stoorde zich al langer dat sommige van zijn spelers te loslippig waren tegen de pers. Een van de eerste acties in zijn nieuwe beleid was dat hij een radio-interview met Levi Schwiebbe eerst wilde beluisteren alvorens deze werd uitgezonden.

De oefenmeester, die eind vorig jaar een frontale aanval van zijn selectie overleefde omdat het bestuur zijn kant koos, was ook ontstemd over hoe de club een eventuele naamswijziging naar buiten bracht. Voorzitter Ad van der Molen liet al weten dat er hard gedacht wordt om de naam in FC Apeldoorn te veranderen. Dit zou echter pas in april naar buiten worden gebracht. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's