Agbonlahor velt Man City met hattrick in zeven minuten

Gabriel Agbonlahor was de blikvanger tijdens Aston Villa-Manchester City. De 21-jarige aanvaller scoorde drie keer binnen zeven minuten en leidde The Villans naar een 4-2 overwinning.

Hoewel er zes keer werd gescoord op Villa Park, stond het tijdens de rust nog 0-0. Kort na de hervatting opende John Carew de score met een kopbal na een voorzet van Ashley Young. Man City sloeg terug met de gelijkmaker van Elano vanaf de penaltystip.

Daarna was het de beurt aan Agbonlahor. In de 69ste minuut toonde de spits zich sterker dan Gelson Fernandes en schoot de 2-1 binnen. Gareth Barry was de aangever van de 3-1 en de 4-1, die eveneens op naam kwamen van Agbonlahor. In de slotminuut bepaalde Vedran Corluka de eindstand op 4-2.