media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Afwezigheid Sneijder bij training zorgt voor speculaties

Afwezigheid Sneijder bij training zorgt voor speculaties

Een mogelijke terugkeer van Wesley Sneijder in de wedstrijdselectie van Internazionale laat langer op zich wachten. Dit keer zou een blessure de middenvelder dwarszitten.

Trainer Andrea Stramaccioni dacht erover Sneijder weer op te nemen in de wedstrijdselectie voor het duel met Napoli van zondag. De afgelopen weken was de Oranje-international veroordeeld tot de rol van toeschouwer door contractperikelen.

Sneijder ontbrak echter vrijdag tijdens de groepstraining door een kuitblessure, zo werd gesuggereerd door de Italiaanse media. Maar hij trainde, afzonderlijk van de groep, binnen en kampt niet met fysieke problemen. De Oranje-international is wedstrijdfit.

Desondanks komt de middenvelder zondag niet in actie in de Serie A-topper tussen de nummer twee (Inter) en drie (Napoli). Sneijder behoort nog niet tot de wedstrijdselectie.

Sneijder kwam op 26 september tegen Chievo voor het laatst binnen de lijnen. Na verlost te zijn van een spierblessure werd hij buiten de wedstrijdselectie gehouden, omdat de Oranje-international niet wenst in te gaan op een verlaagde aanbieding.Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.


Laatste nieuws