Afwezigheid dreigt voor Neymar bij competitiestart Barça

Reacties

Neymar leek de eerste competitiewedstrijd van Barcelona tegen Elche te gaan halen na zijn rentree in de oefenwedstrijd van maandag tegen het Mexicaanse León (6-0), maar moet nu mogelijk toch verstek laten gaan. Tijdens de training van donderdag heeft de 22-jarige Braziliaan een enkelblessure opgelopen.

Afwezigheid dreigt voor Neymar bij competitiestart Barça

Als aanvalspartner van Lionel Messi speelde Neymar in het duel om de Trofeu Juan Gamper nog een uur mee en scoorde hij twee keer voordat trainer Luis Enrique hem naar de kant haalde. Dat een enkelblessure Neymar nu parten speelt, is daarom een tegenvaller voor speler en club. De sterspeler van Brazilië was immers nog maar net hersteld van de rugblessure die hij tijdens het WK in eigen land opliep in de kwartfinale tegen Colombia.

Hoewel Barcelona geen mededelingen doet over de periode die Neymar afwezig zal zijn, is het twijfelachtig of hij zondagavond om 21.00 uur in actie kan komen tegen Elche, de club van de Kaapverdische Rotterdammer Garry Rodrigues. Luis Enrique kan ook al geen beroep doen op doelman Marc-André ter Stegen en Thomas Vermaelen, die beiden geblesseerd zijn, en de geschorste Luis Suarez.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.