Afspraak uit 2013 maakt Gudelj tot lucratiefste speler NAC

Reacties

NAC Breda kan een meevaller tegemoet zien van vierhonderdduizend euro dankzij de overgang van Nemanja Gudelj naar Ajax. De Servische middenvelder wordt daardoor nog meer de lucratiefste uitgaande transfer.

Afspraak uit 2013 maakt Gudelj tot lucratiefste speler NAC

Die afspraak is in 2013 gemaakt door toenmalig technisch directeur Jeffrey van As toen de middenvelder de overstap maakte van NAC naar AZ. Met de 2,5 miljoen euro die NAC incasseerde bij de overgang naar AZ, loopt de teller op tot bijna drie miljoen euro. Nog nooit in de historie van de Bredase club bracht een speler zoveel op.

NAC kan meer geld tegemoet zien aangezien in het kielzog broertje Dragisa Gudelj ook de overstap maakt naar Ajax. De Bredanaars hebben een doorverkoopercentage bedongen bij de transfer van de jongste Gudelj. Voor de zeventienjarige verdediger, die begint bij Jong Ajax, is de aanwezigheid van Nemanja Gudelj extra mooi.   

'Het zou uiteraard fantastisch zijn als ik uiteindelijk de stap naar het eerste elftal kan maken. En dan natuurlijk helemaal als ik samen met mijn broer in één team speel. We hebben een hechte band, dus ik ben sowieso al blij dat we komend seizoen tijdens ons eerste jaar bij Ajax dicht bij elkaar zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.