Afgeknelde zenuw speelt Heitinga parten

Reacties

Juist nu John Heitinga door trainer Jos Luhukay voor het eerst sinds drie wedstrijden weer in de wedstrijdselectie van Hertha BSC was opgenomen sloeg het noodlot toe: de 31-jarige verdediger moest nog vóór het uitduel met Werder Bremen afhaken. Heitinga mist mogelijk ook de thuiswedstrijd van woensdag tegen Bayer Leverkusen.

Afgeknelde zenuw speelt Heitinga parten

Heitinga had tijdens de reis richting Bremen geklaagd over pijn in zijn kuit en was in Wolfsburg overgestapt op de trein, om zich in een ziekenhuis te laten onderzoeken uit vrees voor trombose. Nadat daar was vastgesteld dat het om een afgeknelde zenuw ging, keerde de 87-voudige international terug naar Berlijn. Het is nog onduidelijk hoe snel hij de training weer kan hervatten in aanloop naar het volgende duel met Leverkusen.

De kopzorgen nemen daarmee toe voor Luhukay. Voormalig FC Twente-middenvelder Peter Niemeyer liep zondag in Bremen een hoofdblessure op en heeft wellicht een hersenschudding opgelopen. De nummer vijftien van Duitsland, die slechts twee punten meer heeft dan hekkensluiter Borussia Dortmund, moet woensdag ook Anis Ben-Hatira, Hajime Hosogai en Per Skjelbred missen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.