Afellay staat open voor contractaanbieding PSV

Reacties

PSV houdt hoop op een terugkeer van Ibrahim Afellay. De 29-jarige middenvelder heeft de Eindhovenaren laten weten open te staan voor een contractaanbieding.

Afellay staat open voor contractaanbieding PSV

Afellay zit sinds 1 juli zonder club nadat zijn aflopende verbintenis met Barcelona niet werd verlengd. De vijftigvoudige international maakte halverwege het seizoen 2010/11 de overstap van PSV naar Barça, maar slaagde er nooit in een basisplaats te veroveren bij de Catalanen.

Barcelona verhuurde Afellay in het seizoen 2012/13 aan Schalke 04, terwijl hij de voorbije jaargang op huurbasis speelde bij Olympiakos Piraeus. Sinds kort laat de middenvelder zijn belangen vehartigen door SEG International, waar in het verleden Mino Raiola zijn zaakwaarnemer was.

Algemeen directeur Toon Gerbrands vertelde eind vorige maand al aan Voetbal International dat er contact is geweest met de transfervrije Afellay. 'Hij weet we hem te bieden hebben, de bal ligt bij hem. Maar als hij kiest voor het grote geld in Engeland, kunnen wij daar niet tegenop.'

Ook trainer Phillip Cocu sprak onlangs met Afellay, maar het ligt niet in de lijn der verwachting dat een eventuele rentree bij PSV spoedig zal worden afgerond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.