Afellay moppert, Rosenberg waarschuwt Juve en Atlético

Reacties

Terwijl Ibrahim Afellay na afloop van Malmö FF - Olympiakos (2-0) zijn frustratie uitte, was er een grote lach op het gezicht van matchwinner Markus Rosenberg.

Afellay moppert, Rosenberg waarschuwt Juve en Atlético

'Ik denk dat jullie een andere wedstrijd hebben gezien', zei Afellay na de constatering van Zweedse journalisten dat het een evenwichtige wedstrijd was geweest, 'naast de niet toegekende strafschop bij Ioannis Maniatis en de onterecht afgekeurde goal van Kostas Mitroglou.' En daarna liep de Oranje-international boos weg.

Markus Rosenberg had meer trek de historische avond te bespreken nadat Malmö FF dankzij zijn twee treffers de eerste punten ooit pakte in de Champions League. Maar de 32-jarige aanvaller keek verder terug. 'De belangrijkste doelpunten waren die, die ons op dit podium hebben gebracht', zei de oud-Ajacied, die in de voorrondes vier keer tot scoren kwam.

'Ons doel is altijd geweest om door te gaan, zelfs als niemand dat wil geloven. Niemand geloofde ook dat we de Champions League zouden halen, maar hier zijn we', vervolgde Rosenberg. 'We weten dat we hier iets groots kunnen laten gebeuren. We gaan voor negen punten uit de thuiswedstrijden en hopelijk pakken we nog wat bonuspunten op vreemde bodem.'

'We zijn thuis sterk. We hebben gewonnen van Sparta Praag, Red Bull Salzburg en nu Olympiakos. We weten dat we op eigen veld ieder team kunnen verslaan', waarschuwde Rosenberg Atlético Madrid en Juventus, de volgende twee ploegen die naar Malmö komen in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.