Afellay meldt zich vroegtijdig bij Barça voor extra arbeid

Ibrahim Afellay meldt zich bijna twee weken voor de eerste training al bij Barcelona. De aanvallende middenvelder wordt klaargestoomd voor de start van de voorbereiding.

Afellay meldt zich vroegtijdig bij Barça voor extra arbeid

Terwijl een groot deel van de selectie van Barcelona vakantie viert of met de Spaanse nationale ploeg strijdt om de Confederations Cup werkt Afellay toe naar zijn rentree. Daartoe moet hij eerst fit worden, want nog heeft hij last van een opspelende spierblessure.

Om klaar te zijn voor de start van de voorbereiding op 16 juli meldt Afellay zich al op 4 juli bij de Catalaanse grootmacht. Zijn insteek is om helemaal fit te worden, voordat hij wil denken over zijn toekomst.

Volgens zijn zaakwaarnemer Rob Jansen is een transfer nog niet aan de orde. 'Nu is Ibrahim alleen bezig fit te worden en met Barcelona. Het is onzin dat hij te horen heeft gekregen dat hij daar mag vertrekken', zegt Jansen in het AD.

Afellay was afgelopen seizoen verhuurd aan Schalke 04. Voor de Duitse ploeg speelde de Oranje-international slechts tien competitieduels, waarvan op 10 november zijn laatste tegen Werder Bremen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen