Afellay lijkt laatste duel voor Schalke te hebben gespeeld

De verhuurperiode van Ibrahim Afellay bij Schalke 04 gaat alles behalve soepel. Momenteel verblijft de aanvallende middenvelder in Utrecht, waar hij herstellende is van een bovenbeenblessure. In Gelsenkirchen lijkt Afellay geen toekomst meer te hebben.

Afellay lijkt laatste duel voor Schalke te hebben gespeeld

Bij Schalke zou Afellay de nummer tien worden, maar hij raakte geblesseerd. Sindsdien leven de club en hij in onmin en laat de middenvelder zich niet meer zien. Afellay zou niet goed behandeld zijn door de medische staf van Die Königsblauen.

Intussen huurde Schalke ook nog eens Rafael (Dinamo Kiev) en Michel Bastos (Olympique Lyon) als versterking voor het middenveld. Daardoor ziet het er naar uit dat Afellay geen wedstrijd meer zal spelen voor Schalke.

Wel zal hij zich moeten melden in Gelsenkirchen. De samenwerking tussen Afellay en Schalke is nooit optimaal geweest, al is de Oranje-international niet de enige speler in de selectie die klaagt over de behandelmethodes van de medische staf.

Voor zijn toekomst bij Barcelona is de huidige situatie ook alles behalve goed nieuws, aangezien hij zich niet in de kijker van de Catalanen kan spelen. Momenteel staat Afellay op tien Bundesliga-optredens voor Schalke.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen