Afellay heeft terugval in herstel van zware knieblessure

Reacties

Stoke City kan voorlopig nog geen beroep doen op Ibrahim Afellay. De middenvelder heeft te maken met een terugval in zijn herstel van een zware knieblessure.

Afellay heeft terugval in herstel van zware knieblessure

Afellay was vorig seizoen in de race om verkozen te worden tot Speler van het Jaar bij Stoke City toen het tijdens een training helemaal misging. De Oranje-international scheurde eind april een kruisband af waardoor hij zes tot negen maanden buitenspel staat. Het herstel van de blessure verloopt vooralsnog niet bepaald soepel, laat assistent-trainer Mark Bowen weten aan The Stoke Sentinel.

'Er waren complicaties na de eerste operatie bij Ibrahim. Het duurt dan ook nog wel even voor we hem weer op het veld zien. Dat zal op zijn vroegst in december zijn. Hij wordt behandeld in Nederland en we hebben hem nog niet veel gezien', vertelt Bowen over de dertigjarige Afellay.

Het contract van Afellay loopt na dit seizoen af bij Stoke City. De club heeft nog niet laten weten of het langer door wil gaan met de in Utrecht geboren dribbelaar. Afellay stapte medio 2015 over naar de Engelse middenmoter. Ook zijn oude club PSV wilde hem destijds inlijven, maar Ibi gaf de voorkeur aan een Engels avontuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.