Advocaat begint met verwachte elf aan duel met Napoli

PSV begint donderdagavond aan het Europa League-duel met Napoli met Wilfred Bouma (34, foto) als linksback. De Helmonder vervangt jongeling Marcel Ritzmaier, die bij de 0-6 zege van de Brabanders dit weekend bij VVV-Venlo nog als linksachter gepositioneerd werd door trainer Dick Advocaat.

Advocaat begint met verwachte elf aan duel met Napoli

Advocaat had, zoals hij al aangaf, verder geen verrassingen in petto. De overige tien namen stonden zondag ook in Limburg al aan de aftrap. Voor Bouma wordt het zijn 76ste Europese duel namens PSV, waardoor hij na vanavond recordhouder is bij de Eindhovenaren.

Bij Napoli begint sterspeler Edinson Cavani op de bank. Met het oog op het zware programma in de Serie A krijgt hij rust, maar als de nood aan de man is kan hij alsnog zijn opwachting maken. Waar PSV het eerste duel in de Europa League verloor met 2-0 bij Dnjepr Dnjepropetrovsk, won Napoli met liefst 4-0 van AIK.

De opstelling van PSVWaterman; Hutchinson, Derijck, Marcelo, Bouma; Van Bommel, Strootman, Toivonen; Narsingh, Lens, Mertens. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's