ADO-sterkhouders Van Duinen, Kramer en Alberg gewild

Reacties

Hoewel de Chinese eigenaar Hui Wang (foto) de selectie van ADO Den Haag voor komend seizoen wil versterken met liefst zeven spelers, zal het voor de club ook nog een hele klus worden de nodige vaste waarden te behouden.

ADO-sterkhouders Van Duinen, Kramer en Alberg gewild

Zo staat Roland Alberg (24) hoog op de lijst bij FC Groningen om Tjaronn Chery (26) op te volgen bij een eventueel vertrek. Ook voor Mike van Duinen (23) neemt de belangstelling toe, terwijl de 26-jarige topschutter Michiel Kramer eveneens scouts naar Den Haag heeft getrokken.

Tegenover mogelijk vertrekkende spelers staat wel een langer verblijf van Danny Bakker. De twintigjarige middenvelder heeft een contractvoorstel voor drie jaar gekregen. Morgen (donderdag) volgt een nieuw gesprek. 'Er is wat belangstelling van andere clubs, maar ik wil bij ADO blijven', zegt Bakker tegen Voetbal International. 'Ik heb het uitstekend naar mijn zin en denk dat ik hier verder kan groeien.'

ADO bezet inmiddels met 34 punten de twaalfde plek in de Eredivisie en is zo goed als zeker van handhaving. Tot frustratie van de technische staf is evenwel nog onduidelijk wat er allemaal mogelijk is met het oog op volgend seizoen. Het sportmarketingbedrijf United Vansen van eigenaar Wang kwam al wel over de brug met een eerste injectie van anderhalf miljoen euro, maar verder blijft het gissen naar de verdere mogelijkheden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.