ADO zonder zwaargeblesseerde Horváth richting Spanje

Gábor Horváth (25) lijkt zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag te hebben gespeeld. De Hongaarse verdediger gaat een maandenlange revalidatie tegemoet omdat hij de kruisbanden van zijn linkerknie heeft afgescheurd.

ADO zonder zwaargeblesseerde Horváth richting Spanje

De verdediger, die in Den Haag over een aflopende verbintenis beschikt, zal naar zijn vaderland reizen om aldaar een operatie te ondergaan. Horváth (foto) is in Den Haag bezig aan zijn tweede seizoen na de vorige jaargang nog aan Videoton (de club waar ADO hem ook van kocht) te zijn uitgeleend.

Horváth kwam in Den Haag dit seizoen maar tot drie competitieduels. Die bijrol bracht hem er onlangs toe aan te geven bij gebrek aan speeltijd zijn heil elders te willen zoeken. Een dergelijke constructie zou beteken dat de Hongaar op 23 september in het gelijkspel tegen Ajax (1-1) zijn laatste wedstrijd voor ADO heeft gespeeld.

Swinkels voor ZwinkelsTevens maakte ADO bekend dat Ruud Swinkels (25) meegaat op trainingskamp. De doelman zag zijn verbintenis bij PSV zonder de plannen voor een nieuwe samenwerking op 1 januari aflopen. Het vastleggen van Swinkels is een manier om de blessure van Robert Zwinkels op te vangen. Ook de jongelingen Danny Bakker, Robin Buwalda en Jordy van der Winden gaan mee op trainingskamp naar Spanje, waar op 10 januari tegen de Haagse amateurploeg VUC gespeeld zal worden.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's