ADO wil niet langer door met Boussaboun en Verhoek

Ali Boussaboun is bezig aan zijn laatste weken bij ADO Den Haag. Ook John Verhoek neemt komende zomer afscheid van de Eredivisionist.

ADO wil niet langer door met Boussaboun en Verhoek

Boussaboun kwam tijdens de eerste seizoenshelft terecht bij ADO, dat in de winterstop een akkoord bereikte over een contract tot het einde van het seizoen. Maar de samenwerking leverde geen perspectief op voor een langer verblijf van de aanvaller. Zijn aflopende contract wordt niet verlengd.

Naast Boussaboun komen Chiro N'Toko, Serhat Koksal en de aan FC Dordrecht verhuurde spelers Giorgio Achterberg en Donny van der Dussen niet in aanmerking voor een nieuwe verbintenis.

ADO Den Haag neemt daarnaast afscheid van Verhoek. De aanvaller, die wordt gehuurd van Stade Rennes, keert na dit seizoen terug naar de club uit de Ligue 1. Wouter de Vogel, die op huurbasis uitkomt voor FC Dordrecht, mag ondanks een doorlopend contract uitkijken naar een andere club. De opties in de contracten van de aan Dordrecht verhuurde spelers Tom Beugelsdijk en Roderick Gielisse zijn gelicht. Zij keren terug bij ADO.

Christian Supusepa en Charlton Vicento zijn met ADO Den Haag nog in gesprek over een continuering van de samenwerking. Ook met Ramon Leeuwin, die werkt aan zijn herstel na een knieblessure, is de intentie verder te gaan. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's