ADO wil John Verhoek herenigen met broer Wesley

John Verhoek keert mogelijk terug op de Nederlandse velden. ADO Den Haag wil de 22-jarige aanvaller weghalen bij Stade Rennes.

ADO wil John Verhoek herenigen met broer Wesley

Verhoek, de jongere broer van ADO-aanvaller Wesley Verhoek, verhuisde in de winterstop van FC Den Bosch naar Stade Rennes. Een doorbraak in Frankrijk bleef achterwege en dit seizoen deed trainer Frédéric Antonetti nog geen beroep op de aanvaller.

ADO Den Haag ziet in Verhoek wel een versterking en meldde zich al in Frankrijk. 'Wij zijn hierover al een tijdje met Rennes in gesprek', zegt commissaris Paul Beyersbergen tegen Voetbal International. 'We hebben onze condities bij de club neergelegd, ik verwacht op korte termijn duidelijkheid hierover.'

Naast Stade Rennes moet Verhoek ook vertrouwen hebben in een hereniging met broer Wesley. 'John zelf moet nu bekijken of hij terug naar Nederland wil, maar wij hopen dat hij de rest van dit seizoen bij ADO komt spelen', aldus Beyersbergen.

Verhoek liet eerder weten een vertrek bij Les Rouges et Noirs niet te overwegen, maar hij ziet de Haagse Eredivisionist wel zitten. 'Ik weet dat ADO twee weken geleden ook al interesse had. Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer Frank Schouten gezegd dat ik pas wat wil horen als een club zich daadwerkelijk meldt. Natuurlijk zou het geweldig zijn om bij ADO te voetballen. Het is mijn stad én mijn club.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's