ADO wil in april nieuwe directeur hebben

Reacties

De zoektocht naar nieuwe leiding bij ADO Den Haag is in volle gang. Binnen een maand verwacht commissaris Jan Willem Wigt de nieuwe algemeen directeur te benoemen.

ADO wil in april nieuwe directeur hebben

Na het plotselinge vertrek van Maarten Fontein zijn de Hagenaars op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Die keuze ligt in handen van de raad van commissarissen, die momenteel bestaat uit eigenaar Hui Wang, Liu Hong en Jan Willem Wigt. Laatstgenoemde zal de komende weken de dagelijkse leiding in handen nemen.

'Het is nooit rustig bij ADO, maar dat zijn we inmiddels wel gewend', aldus Wigt. 'Toch draait alles gewoon door, we hebben een gezonde club, dus niemand hoeft zich zorgen te maken dat we zomaar omvallen.'

Het doel van Wigt is om bij de volgende vergadering van de rvc, medio april, een nieuwe algemeen directeur te benoemen. In de tussentijd stromen de sollicitaties binnen. De namen van onder anderen Robert Langenbach, Mattijs Manders en Wiljan Vloet zingen rond in het Kyocera Stadion. Opvallend genoeg geldt dat ook nog altijd voor de naam van Fontein zelf. Henk Fraser gaf onlangs aan het vertrek van Fontein te betreuren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.