ADO vindt in Marengo gewenste aanvallende versterking

Reacties

ADO Den Haag heeft met Ludcinio Marengo een akkoord bereikt over een contract voor drie jaar. De 23-jarige aanvaller van FC Volendam komt komende zomer transfervrij naar de Hofstad, al is het niet uitgesloten dat hij deze maand al vertrekt.

ADO vindt in Marengo gewenste aanvallende versterking

Marengo kan na dit seizoen gratis overstappen naar ADO, omdat zijn contract in Volendam medio 2015 afloopt. De Haagse Eredivisie-club mocht daarom nu al praten met de vleugelspits over een dienstverband, al is het niet uitgesloten dat Marengo deze winter al verkast. ADO zal dan wél een transfersom moeten betalen. De clubs gaan daarover nog in gesprek.

ADO-trainer Henk Fraser was op zoek naar aanvallende versterking, omdat de opties voorin beperkt waren. De huidige nummer veertien van de Eredivisie volgde Marengo al langer. Dit seizoen was de linkerspits al goed voor zeven treffers namens Volendam in de Jupiler League. In totaal kwam Marengo tot nu toe tot zeventien goals en 93 wedstrijden in de Eerste Divisie.

De Hagenaars hadden ook Ruben Schaken op de korrel, maar de 32-jarige rechtsbuiten was financieel onhaalbaar en heeft inmiddels getekend voor Inter Baku. Ook de komst van Guyon Fernandez is afhankelijk van nieuwe financiële mogelijkheden, afhankelijk van of de overname door United Vansen rond komt. Fraser sprak al enkele keren met de 28-jarige spits, die clubloos is en in de belangstelling staat van meerdere clubs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.