ADO richt vizier op Graafschap-doelman Jurjus

Reacties

In de jacht op een nieuwe doelman is ADO Den Haag uitgekomen bij Hidde Jurjus. Die maakte afgelopen seizoen een prima indruk bij De Graafschap.

ADO richt vizier op Graafschap-doelman Jurjus

'Het klopt dat we uit Den Haag een vraag hebben gekregen of er met Hidde gepraat kan worden', erkent technisch directeur Peter Hofstede van de Doetinchemse club tegenover VI. 'In hoeverre dit zich door zal zetten, weet ik niet.'

De Superboeren komen volgend seizoen weer uit in de Jupiler League. Dit naar aanleiding van het besluit van de beroepscommissie van de KNVB om FC Twente in de Eredivisie te houden. Desondanks zal De Graafschap zijn talentvolle doelman niet zomaar laten gaan. Jurjus heeft op De Vijverberg nog een tot medio 2017 doorlopend contract. ADO zal dus een transfersom moeten betalen.

Bij ADO vertrok goalie Martin Hansen vorige week richting de Bundesliga. De Deense doelman tekende voor vier jaar bij FC Ingolstadt 04. De nummer elf van het afgelopen seizoen betaalde naar verluidt iets minder dan een miljoen euro. Jurjus kon onlangs ook op belangstelling rekenen van FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.