ADO nog altijd in afwachting van transfersom voor Kramer

Reacties

ADO Den Haag wacht op het grote geld. De serie kende vorig jaar een Chinese aflevering, momenteel is er een Arabische versie gaande. De transfer van Michiel Kramer naar Abu Dhabi werd drie weken geleden afgerond, maar er is nog altijd geen cent binnen.

ADO nog altijd in afwachting van transfersom voor Kramer

De 26-jarige spits tekende al voor drie jaar bij Baniyas FC, met een optie voor nog een seizoen. Hij bezocht het Emiraat om er rond te kijken en kennis te maken met mensen bij de club. Deze week is Baniyas op trainingskamp in Hoenderloo, maar Kramer meldt zich vandaag gewoon weer in Den Haag.

De Arabieren hebben nog altijd geen geld overgemaakt. Maandag hadden beide clubs opnieuw contact met elkaar. Baniyas wil de transfersom van anderhalf miljoen euro in delen betalen. Daar ging ADO mee akkoord, alleen nu liggen er opnieuw andere bepalingen op tafel. Gevolg is dat beide clubs er nog altijd niet uit zijn.

Kramer hoopt zelf nog altijd dat de zeer lucratieve transfer doorgang vindt, maar tot dat moment houdt hij zijn conditie op peil bij ADO, waar hij officieel nog een contract heeft tot medio 2016.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.