ADO met schrik vrij tegen hoofdklasser Scheveningen

Op bezoek bij 'buurman' Scheveningen is eredivisionist ADO Den Haag in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker met de schrik vrijgekomen. De ploeg van trainer Maurice Steijn schudde de Hoofdklasser pas enkele minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd van zich af.

Scheveningen kwam na een kwartier spelen op voorsprong door een doelpunt van nota bene ras-Hagenees Sjaak Polak. De routinier schoot een strafschop binnen. Kort voor rust trok Gabor Horváth de stand gelijk.

Vervolgens ging het lange tijd gelijk op. Pas tien minuten voor tijd zette Jens Toornstra de club uit de residentie op voorsprong. Even later zorgde Tjaronn Chery voor de 1-3 en was het Scheveningse verzet gebroken. Foto: VI Images