ADO maakt einde aan soap rond Kramer

Reacties

De transfer van Michiel Kramer naar Baniyas FC is definitief afgeketst. ADO Den Haag meldt dat de clubs uiteindelijk geen overeenstemming hebben kunnen bereiken.

ADO maakt einde aan soap rond Kramer

'In de media werd al veelvuldig melding gemaakt van de overgang van spits Michiel Kramer van ADO Den Haag naar Baniyas SC in Abu Dhabi. Beide clubs zijn er na hun onderhandelingen echter niet uitgekomen. Dit houdt in dat Michiel Kramer gewoon in Den Haag traint en deel uitmaakt van de selectie', zo luidt het statement van ADO.

De lucratieve overgang van de spits naar Abu Dhabi werd drie weken geleden in principe al afgerond, maar sindsdien kwam er geen cent binnen in Den Haag.

De 26-jarige aanvaller tekende ook al voor drie jaar bij Baniyas FC, met een optie voor nog een seizoen. Hij bezocht het Emiraat om er rond te kijken en kennis te maken met mensen bij de club.

Deze week is Baniyas op trainingskamp in Hoenderloo. Maandag hadden beide clubs opnieuw contact met elkaar. Baniyas wilde de transfersom van anderhalf miljoen euro in delen betalen. Daar ging ADO mee akkoord, alleen kwamen er toen opnieuw andere bepalingen op tafel. Gevolg is dat beide clubs er uiteindelijk niet uitgekomen zijn.

Kramer hoopte zelf dat de zeer lucratieve transfer doorgang zou vinden. Tot die tijd hield hij door voor zichzelf te trainen zijn conditie op peil waarna hij vandaag weer aansloot bij ADO, waar hij officieel nog een contract heeft tot medio 2016.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.