ADO legt viertal langer vast, afscheid van zeven spelers

Reacties

Danny Bakker, Mathias Gehrt, Wilfried Kanon en Robert Zwinkels spelen ook komend seizoen voor ADO Den Haag, dat de eenzijdige opties in de aflopende contracten heeft gelicht. Van zeven andere spelers wordt afscheid genomen.

ADO legt viertal langer vast, afscheid van zeven spelers

Gehrt en Kanon liggen nu tot medio 2017 vast in de Hofstad, terwijl Bakker en Zwinkels een jaar langer in het Kyocera Stadion te bewonderen zijn. ADO is in gesprek gegaan met jeugdinternational Bakker om zijn contract open te breken en met meerdere jaren te verlengen. 'Uit die aanbieding spreekt veel vertrouwen, iets wat ik ook van mijn medespelers en de trainer krijg', reageert Bakker op de clubwebsite. 'Dat ik bij deze club de jeugdopleiding heb doorlopen en mijn debuut in het betaalde voetbal heb gemaakt zorgt voor een enorme band met ADO Den Haag.'

De opties in de contracten met Kevin Jansen en Dion Malone werden niet gelicht, maar ADO heeft beiden wel een nieuwe aanbieding gedaan. Slechter nieuws was er voor Malcolm Esajas, Richelo Fecunda, Ninos Gouriye, Ricky van Haaren, Papito Merencia, Mitchell Schet en Mitchell de Vlugt. Zij kregen te horen dat hun aflopende verbintenissen niet wordt verlengd, waardoor zij op zoek moeten naar een nieuwe club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.