ADO krijgt teken van leven van Wang en houdt hoop

Reacties

Mark van der Kallen, grootaandeelhouder van ADO Den Haag, heeft vorige week weer contact gehad met Chinees Wang Hui die, als hij eindelijk de koopsom heeft overgemaakt, de nieuwe eigenaar moet worden van de club in de Hofstad.

ADO krijgt teken van leven van Wang en houdt hoop

Duidelijk is wel dat ook de huidige eigenaar van ADO zijn hand niet in het vuur steekt voor het doorgaan van de overname. Vorige week kreeg hij wel eindelijk weer een teken van leven van Wang.

Van der Kallen (foto) tegen Voetbal International: 'Ik heb met hem gemaild en iemand anders heeft namens ons telefooncontact met hem gehad. Volgens Wang heeft hij inmiddels een deel van de benodigde goedkeuring binnen van de Chinese overheid, maar daar liggen de instanties de komende twee weken stil vanwege vakantie. Hebben we gecheckt, dat klopt. Wang beweert dat het allemaal goed komt en wij hopen dat het inderdaad zo is. Half oktober moet er duidelijkheid zijn, zo niet dan trekken we de stekker eruit.'      

Artikel
Van der Kallen van ADO Den Haag zegt niet onder de indruk te zijn van een artikel in De Telegraaf, dat in China stuitte op een rookgordijn rondom Wang Hui. De zakenman zou de Eredivisionist willen overnemen voor acht miljoen euro.

De krant vond geen bewijs voor het bestaan van Wangs marketingbedrijf United Vansen op het officiële adres en slaagde er niet in contact te krijgen met iemand van de leiding. 'Dan hebben ze niet goed genoeg gezocht', sneert Van der Kallen. 'Het was een rammelend verhaal, maar dat komt vaker voor bij De Telegraaf. Wij raken er niet van in de war.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.