ADO denkt aan Veldwijk bij mogelijk vertrek Havenaar

Reacties

ADO Den Haag gaat ervan uit dat Tom Beugelsdijk en Mike Havenaar ook na het sluiten van de transfermarkt het geel/groene shirt dragen. Toch oriënteert de club zich reeds op mogelijke vervangers.

ADO denkt aan Veldwijk bij mogelijk vertrek Havenaar

Hoewel beide spelers gevolgd worden door clubs uit het buitenland, was er tot afgelopen maandag nog geen concreet bod op een van beide spelers binnengekomen in het Kyocera Stadion. Beugelsdijk wordt in verband gebracht met Leeds United en Sampdoria, terwijl Havenaar in de belangstelling staat van clubs uit onder meer Duitsland.

Mocht laatstgenoemde op de valreep alsnog vertrekken uit het Kyocera Stadion dan probeert de Haagse club meteen toe te happen om zodoende toch over een scorende spits te beschikken. Een van de namen die op het lijstje staat is die van Lars Veldwijk. Onder meer Excelsior hoopt de spits, die bij Nottingham Forest geen vaste waarde is, op huurbasis in te lijven. Maar wanneer Havenaar vertrekt komt hij ook in Den Haag in beeld.

Havenaar vervulde afgelopen zondag in het thuisduel met Heracles (1-1) tweemaal de hoofdrol. Hij schoot op prachtige wijze de gelijkmaker binnen, maar miste vervolgens vanaf de strafschopstip de kans op de winnende treffer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.