ADO Den Haag wil Cabral als de vervanger van Chery

De kans is groot dat Tjaronn Chery alsnog bij ADO Den Haag vertrekt. FC Groningen heeft zich opnieuw gemeld voor de creatieve aanvaller. De Noorderlingen lieten eerder weten af te haken omdat de transfersom van ruim 900 duizend euro te gortig zou zijn, maar lijken inmiddels op dat besluit te zijn teruggekomen.

ADO Den Haag wil Cabral als de vervanger van Chery

Chery, die in de Hofstad nog een tweejarig contract heeft, staat al langere tijd in de belangstelling van FC Groningen. Ook het Duitse Eintracht Braunschweig informeerde naar de aanvaller, maar zij kwamen er niet met ADO uit.

Een vertrek van Chery wordt mogelijk al direct opgevangen met een nieuwe versterking. ADO is sinds een paar dagen opnieuw in gesprek met Jerson Cabral. De 22-jarige aanvaller kende afgelopen seizoen een teleurstellend jaar bij FC Twente en mag uitkijken naar een nieuwe club.

De Hagenaars willen Cabral huren van de Tukkers. De vleugelaanvaller was gisteren al aandachtig toeschouwer tijdens het oefenduel van ADO met Excelsior (2-1 winst). (Stef de Bont en Freek Jansen)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen