ADO Den Haag vooralsnog alleen verder met De Geer

ADO Den Haag en Mike de Geer hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract tot medio 2012. De club moet nog beslissen over de toekomst van Ekrem Kahya, Tim De Meersman, Robin Faber, Csaba Horváth en Rick Hoogendorp.

ADO Den Haag vooralsnog alleen verder met De Geer

De Geer (foto) maakte op 28 oktober 2008 zijn debuut in het eerste elftal van ADO Den Haag. De negentienjarige middenvelder heeft in totaal vier Eredivisie-optredens achter zijn naam. Hij is de zoon van voormalig ADO-speler Boudewijn de Geer.

ADO heeft nog geen gebruik gemaakt van de opties in de aflopende contracten met Kahya, De Meersman en Faber. 'We bekijken de komende periode of we ze willen behouden', zegt trainer André Wetzel in het Algemeen Dagblad.

Horváth en Hoogendorp worden gehuurd van respectievelijk AS Trencín en VfL Wolfsburg. ADO heeft een optie op Horváth om hem voor de komende drie seizoenen vast te leggen, maar de Hongaarse verdediger is sinds de komst van Timothy Derijck op de reservebank beland. Hoogendorp is eveneens geen basisspeler.

Virgilio Teixeira, Samir El Moussaoui, Mimoun El Kadi en Roel Stoffels hebben wel al duidelijkheid over hun toekomst. ADO laat deze spelers transfervrij vertrekken. Doelman Boy Waterman, gehuurd van AZ, keert terug naar Alkmaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen