ADO Den Haag vervangt E-sporter met Ajax-voorkeur

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

ADO Den Haag vervangt E-sporter met Ajax-voorkeur

• Daags na Deadline Day heeft ADO Den Haag nog transfernieuws: Mitchel Denkers is gestrikt als E-sporter. ADO zocht een vervanger voor Andries Smit, die aan de kant is gezet nadat fans erachter kwamen dat hij ook een Ajax-supporter is. Denkers zal ADO nu vertegenwoordigen in de FIFA17-competitie van de Eredivisie.

'David Neres kan een grote sensatie in de Eredivisie worden. Individueel heeft hij ongelooflijk veel in huis.' • Scout Grads Fühler, een kenner van het Zuid-Amerikaanse voetbal, denkt dat Ajax een heuse coup heeft gepleegd met het vastleggen van David Neres. (De Telegraaf)

• Na zijn uitzonderlijk sterke eerste maanden bij Celtic werd Moussa Dembélé in verband gebracht met Chelsea. Uiteindelijk bleef de aanvaller The Bhoys trouw. Dembélé zat op Deadline Day wel in het vliegtuig naar Londen, maar dat was om een specialist te bezoeken voor zijn knieklachten. Om aan alle onrust onder Celtic-fans een einde te maken, putte Dembélé uit de filmhistorie. Voor de liefhebbers: het gaat om deze scène uit de film The Wolf of Wall Street.

'Tijdens de rust droeg Jürgen Klopp me op vaker in het strafschopgebied te verschijnen. Emre Can kwam daar wel een paar keer, maar ik nooit. Ik deed precies wat de manager zei.'• Op de website van Liverpool vertelt Georginio Wijnaldum hoe zijn gelijkmaker in de topper tegen Chelsea van dinsdag gestalte kreeg.

Mino Raiola pleit er in gesprek met het AD voor om de winterse transferperiode af te schaffen. 'Het is een onzinnige, beetje vervelende periode. Het leidt ook vaak nergens toe. Je kunt toch gewoon afspreken dat je in de zomer een streep trekt? En dat clubs hun zaakjes dan voor een jaar op orde moeten hebben?'

Gabriel Batistuta viert woensdag zijn 48ste verjaardag. De voormalige goalgetter stortte zich na zijn voetballoopbaan op de polosport.

'De fluitconcerten en het boegeroep doen Cristiano Ronaldo pijn, al weet hij ook dat de meeste fans hem steunen.'Afgelopen weekeinde moest Ronaldo het tijdens het thuisduel met Real Sociedad ontgelden bij sommige Real Madrid-fans. Volgens doelman Keylor Navas liet dit de Portugees niet onberoerd. (Cadena SER)

Anwar El Ghazi en Ricardo Kishna krijgen zaterdag bij hun mogelijke debuut voor Lille waarschijnlijk veel feminiene steun. Vrouwen hebben namelijk gratis toegang bij het thuisduel met Lorient. Het bestuur nam die beslissing naar aanleiding van seksistisch getinte spandoeken die Lille-fans lieten zien tijdens het uitduel met Olympique Lyon van afgelopen weekeinde. Ze hadden onder meer een afbeelding gemaakt van een vrouw met daaronder het woord cuisine, keuken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.