ADO Den Haag raakt na Kramer ook Van Duinen kwijt

Reacties

Mike van Duinen verruilt ADO Den Haag voor Fortuna Düsseldorf. De 23-jarige aanvaller is na Michiel Kramer al de tweede speler op een dag die de club de rug toekeert.

ADO Den Haag raakt na Kramer ook Van Duinen kwijt

Van Duinen heeft voor vier jaar getekend bij de club uit de Tweede Bundesliga, het een na hoogste niveau in Duitsland. Over de transfersom werden geen mededelingen gedaan. Zijn verbintenis in Den Haag liep nog door tot medio 2016. Hij moet bij Fortuna de opvolger worden van Charlison Benschop, die naar Hannover 96 vertrok.

'Ik ben heel blij met deze transfer', zegt Van Duinen vanuit Duitsland. 'Fortuna Düsseldorf is een heel grote club in Duitsland, met ambitieuze plannen. De Tweede Bundesliga is een grote competitie. Natuurlijk zal het wennen worden, want ADO was mijn cluppie waar ik alles en iedereen kende. Maar ik heb enorm veel zin in dit nieuwe avontuur.'

Van Duinen was de laatste drie jaar een vaste waarde in de Haagse basiself. In 115 Eredivisieoptredens kwam hij tot 27 doelpunten. Van Duinen was in de afgelopen jaren al een paar keer dicht bij een transfer. Zo toonden afgelopen seizoen nog FC Groningen en AZ interesse in de aanvaller, terwijl in het verleden ook FC Utrecht in de markt was.

Kramer maakte eerder op de dag bekend dat hij ADO verruilt voor Baniyas FC uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.