ADO Den Haag krijgt afwijzing Will en rekent op Schet

Nathaniel Will speelt komend seizoen toch niet voor ADO Den Haag, dat wel rekent op de komst van FC Groningen-aanvaller Mitchell Schet.

ADO Den Haag krijgt afwijzing Will en rekent op Schet

De 24-jarige Will, die momenteel zonder club zit nadat zijn aflopende contract bij NEC niet werd verlengd, heeft het aanbod van de Hagenaars afgeslagen. Trainer Maurice Steijn had onlangs een positief onderhoud met de rechtsback. Will kon een verbintenis voor twee jaar tekenen, maar heeft aangegeven niet akkoord te willen gaan met de financiële voorwaarden.

ADO verwacht wel op korte termijn Schet als nieuwe aankoop te kunnen presenteren. De vijfentwintigjarige aanvaller kan eveneens een contract voor twee jaar tekenen, met een optie voor nog een seizoen. ADO en FC Groningen bereikten afgelopen woensdag al overeenstemming over de overgang.

Behalve Schet wil ADO de selectie nog versterken met een centrale verdediger, een vleugelverdediger en mogelijk nog een aanvaller. Dat laatste hangt af van het aanblijven van Tjaronn Chery. De technicus staat in de belangstelling van FC Groningen en Eintracht Braunschweig, maar tot een transfer kwam het nog niet. (Freek Jansen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen