ADO Den Haag heeft eerste aanwinst voor nieuwe seizoen binnen

Reacties

ADO Den Haag heeft dinsdag Emilio Estevez Tsai vastgelegd. De 21-jarige middenvelder komt over van het Canadese York9 FC en heeft in de Hofstad een eenjarig contract met een optie op nog een seizoen getekend.

ADO Den Haag heeft eerste aanwinst voor nieuwe seizoen binnen
© Pro Shots

Maandag werd duidelijk dat Aleksandar Rankovic komend seizoen de nieuwe trainer is van ADO en een dag later wordt nu ook de eerste nieuwe speler gepresenteerd. Estevez is een aanvallende middenvelder die ook op de flanken uit de voeten kan. Estevez heeft drie interlands voor Taiwan achter zijn naam staan. In dat land is hij ook geboren, terwijl hi jook de Spaanse nationaliteit draagt.

Op de clubsite van ADO reageert hij verheugd op de transfer: 'Ik ben blij dat ik voor een prachtige club met een fanatieke aanhang kan spelen. Ik wil iedereen bij ADO Den Haag bedanken voor deze mogelijkheid. Ik hoop dat iedereen veilig en gezond blijft en dat ik zo snel mogelijk naar Den Haag kan afreizen.'

Estevez is dus de eerste zomeraanwinst voor ADO, dat met Robin Polley, Mike Havekotte, Milan van Ewijk en Thom Haye wel vier huurlingen zag terugkeren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.