ADO Den Haag doet eerste bod op 'Superboer' Jansen

ADO Den Haag heeft een eerste bod gedaan op Anco Jansen. De 24-jarige vleugelaanvaller van De Graafschap moet in de Hofstad deel uit gaan maken van de nieuw te vormen voorhoede, nu Tjaronn Chery en Mike van Duinen veel interesse genieten uit binnen- en buitenland.

ADO Den Haag doet eerste bod op 'Superboer' Jansen

De Graafschap staat wel open voor een verkoop van zijn clubtopscorer, die afgelopen seizoen 21 keer scoorde in 29 Jupiler League-wedstrijden. De Superboeren kunnen een transfersom goed gebruiken om de financiële situatie te verbeteren.

Zelf heeft Jansen al aangegeven een volgende stap in zijn carrière te willen maken. Tot dusver was de Zwollenaar vooral actief in de eerste divisie. Alleen in 2011/22 speelde hij namens De Graafschap elf wedstrijden in de Eredivisie.

Mocht Jansen daadwerkelijk overstappen naar ADO, dan zou hij alweer de derde aanvallende versterking zijn voor de ploeg van trainer Maurice Steijn. Eerder kwamen Michiel Kramer en Malcolm Esajas al transfervrij over van respectievelijk FC Volendam en MVV Maastricht. (Marco Timmer)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen