ADO Den Haag alsnog akkoord met goalie Pellatz

ADO Den Haag heeft de Duitse keeper Nico Pellatz aangetrokken voor het restant van het seizoen. De transfervrije goalie werkte een bevredigende stage af bij de selectie van John van den Brom, maar de onderhandelingen leken spaak te lopen. Dinsdag meldt de club dat zij toch overeenstemming heeft bereikt met de keeper.

ADO Den Haag alsnog akkoord met goalie Pellatz

'Wij bepalen wat we uitgeven aan een speler', meldde club-eigenaar Mark van der Kallen maandag aan Voetbal International. 'Het verschil tussen vraag en aanbod is dusdanig dat de onderhandelingen nog enkele dagen in beslag kunnen nemen. Ik durf niet te zeggen of het uiteindelijk tot een akkoord komt.'

De plooien zijn toch glad gestreken zodat ADO Den Haag kan beschikken over de 24-jarige Pellatz, die bij Hertha BSC en Werder Bremen er niet in slaagde de hoofdmacht te halen en afgelopen jaargang onder de lat stond bij Apollon Limassol. De komst van een keeper was noodzakelijk voor ADO Den Haag. De club had door de zware blessure van Robert Zwinkels alleen met Gino Coutinho een Eredivisiewaardige doelman in de selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen