ADO bindt Bakker voor drie jaar

Reacties

Danny Bakker heeft zoals verwacht voor drie jaar bijgetekend bij ADO Den Haag. De twintigjarige middenvelder brak vorig jaar definitief door in de hoofdmacht van trainer Henk Fraser en speelde dit seizoen al achttien officiële duels.

ADO bindt Bakker voor drie jaar

Bakker doorliep de jeugdopleiding van de club uit Den Haag en debuteerde in het seizoen 2012/13 tijdens de 4-0 nederlaag tegen Vitesse. Zijn eerdere contract liep door tot de zomer van 2015.

Fraser gaf al eerder tegen Voetbal International aan dat hij hoopte dat de middenvelder behouden blijft voor de club. De oefenmeester is dan ook erg gecharmeerd van de Hagenaar. 'Danny is een speler met veel potentie, multifunctioneel en compleet.'

'Ik heb het hier bij ADO Den Haag enorm naar mijn zin, de keuze om bij te tekenen was dan ook niet heel erg moeilijk', toont de hoofdrolspeler zijn blijdschap over het akkoord. Technisch manager Rob Meppelink is al even enthousiast. 'Wij zijn als club enorm trots en blij dat zo'n groot talent als Danny, uit onze eigen regio, graag langer bij ons wil blijven.'

Met de contractverlenging richt ADO zich al op komende jaargang. Dit seizoen speelt de Haagse formatie nergens meer voor. De achterstand op de plekken die recht geven op de play-offs is tien punten, terwijl de voorsprong op de degradatiezone negen punten bedraagt. Komende zondag gaat de ploeg van Fraser op bezoek bij Willem II (14.30 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.