ADO bespreekt last-minute-aankopen met eigenaar Wang

Reacties

Of ADO Den Haag in de laatste week van de transferperiode nog nieuwe spelers gaat halen, is aan eigenaar Hui Wang. De Chinees zag de Hagenaars zondag met eigen ogen met 1-1 gelijkspelen tegen FC Utrecht.

ADO bespreekt last-minute-aankopen met eigenaar Wang

Wang (foto) is deze week in Nederland en had maandag een onderhoud met algemeen directeur Jan Willem Wigt. Er werd onder meer gesproken over mogelijke aankopen. ADO heeft het vizier nog altijd gericht op Rubilio Castillo. De 23-jarige aanvaller uit Honduras komt in zijn vaderland momenteel uit voor CD Motagua.

Over de versterkingen die Wang nog in petto heeft, hield trainer Henk Fraser zich voorlopig nog op de vlakte. 'Daar zijn andere mensen mee bezig. Als ik zou moeten kiezen, zou ik voor het middenveld nog wel een versterking willen. Het is als trainer heel prettig om zoals nu veel concurrentie in je selectie te hebben.'

Ook Wigt is tevreden. 'Ik heb een goed gesprek met Wang gehad. Het is aan hem of hij nog wil investeren deze week en of de gewenste spelers voor handen zijn. Maar ook als dat niet gebeurt, durf ik te stellen dat we de beste selectie in jaren hebben.'

Afgelopen week legde ADO verdediger Tom Beugelsdijk (25) al voor drie seizoenen vast. De mandekker kwam over van FSV Frankfurt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.