ADO bereid mee te werken aan vertrek van aanvallers

ADO Den Haag is bereid mee te werken aan een vertrek van Charlton Vicento (22) en Rydell Poepon (25, foto). Beiden hebben in de Hofstad de verwachtingen niet waar kunnen maken.

ADO bereid mee te werken aan vertrek van aanvallers

Poepon werd vorig jaar met hoge verwachtingen gekocht van De Graafschap, maar kon in Den Haag zijn draai maar niet vinden. In 27 competitiewedstrijden kwam hij tot slechts twee doelpunten. Het contract van de aanvaller loopt nog tot medio 2014.

Vicento heeft ook nog een verbintenis tot medio 2014, maar de club heeft laten weten te zullen meewerken aan een transfer. De vleugelaanvaller doorliep de jeugdopleiding van ADO en speelt al sinds zijn zeventiende in de eerste selectie. In de afgelopen vier seizoenen kwam de ex-jeugdinternational tot 87 competitieduels, maar niet tot een vaste basisplaats.

'Daarom is het misschien voor zijn ontwikkeling beter in een nieuwe omgeving te spelen', zegt trainer Maurice Steijn. 'Ik ken Charlton al heel lang en hij is zeker een speler met potentie. Maar bij ons komt dat er te weinig uit. Hij móét niet weg, maar als er een club voor hem komt, zijn we bereid mee te werken.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen