Adler lovend over grote persoonlijkheid Van der Vaart

De comeback van het seizoen in de Bundesliga tot nu toe is toch wel de terugkeer van Rafael van der Vaart bij Hamburger SV. De Nederlander wordt in Hamburg op handen gedragen.

Adler lovend over grote persoonlijkheid Van der Vaart

Na uitstapjes bij Real Madrid en Tottenham Hotspur keerde de international na 1583 dagen afwezigheid terug op het oude nest. Het tot dan toe zwalkende Hamburger SV kreeg een flinke boost met Van der Vaart in de gelederen en knokte zich terug naar de inmiddels grote middenmoot van de Bundesliga. Volgens velen heeft Van der Vaart daar een grote bijdrage aan geleverd.

Zo denkt ook Rene Adler. 'Met uitzondering van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo is er geen enkele andere speler die zo'n aura en persoonlijkheid met zich meedraagt als Van der Vaart', is de doelman lovend over de Nederlander. 'Hij heeft de sfeer binnen de club en de stad in één klap veranderd, zelfs voordat hij zijn eerste wedstrijd na zijn terugkeer speelde.'

De afgelopen weken was Hamburger SV verstoken van de inbreng van de spelmaker, die met een spierblessure kampt. Vrijdag werd bekend dat een terugkeer aanstaande is. 'Ik weet zeker dat ik mee kan naar het trainingskamp in Abu Dhabi, maar dan als compleet fitte speler', liet Van der Vaart zich ontvallen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's