Actief Go Ahead Eagles huurt Liverpool-talent Chirivella

Reacties

Go Ahead Eagles blijft zich roeren op de transfermarkt. De hekkensluiter in de Eredivisie heeft vrijdag de komst van Pedro Chirivella afgerond. De negentienjarige middenvelder wordt tijdens de tweede seizoenshelft gehuurd van Liverpool.

Actief Go Ahead Eagles huurt Liverpool-talent Chirivella

'Pedro staat in Engeland te boek als een groot talent', zegt technisch manager Dennis Bekking op de website van Go Ahead Eagles. 'Niet voor niets verlengde Liverpool vorig jaar zijn contract tot 2020. We zijn zeer content een speler met zijn kwaliteiten toe te voegen aan onze selectie.'

'Ik heb hem zelf zien spelen in Liverpool en was onder de indruk van zijn voetballende kwaliteiten. Hij is balvast, brengt rust in balverlies en balbezit en beschikt over veel inzicht en spelintelligentie.'

Chirivella, die zijn opleiding genoot bij Valencia, maakte gedurende het seizoen 2015/16 tijdens het Europa League-duel met Girondins Bordeaux zijn officiële debuut voor Liverpool. De middenvelder kreeg eind vorig seizoen bovendien speeltijd (46 minuten) in de Premier League. 'Wat fans van mij kunnen verwachten? Een technische speler, die niet vaak de bal verliest. En dat ik er alles aan ga doen om samen met m'n teamgenoten handhaving te bewerkstelligen', meldt Chirivella.

Eerder versterkte Go Ahead Eagles zich al met Daniel Crowley en Elvis Manu, die worden gehuurd van respectievelijk Arsenal en Brighton & Hove Albion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.